Bel onsRoute

Tafel reserveren of meer info? Tafel reserveren of meer info? Tafel reserveren of meer info? Tafel reserveren of meer info?

Lenterondjes: fiets en wandel mee met de ANWB vanaf een Brabants Natuurpoort!

Brabant is klaar voor de lente! Op zondag 14 april a.s. worden – verspreid over de provincie – vanuit vier Brabantse Natuurpoorten ANWB fiets- en wandelroutes aangeboden. Iedereen is tussen 10.00 uur en 16.00 uur welkom hier aan mee te doen. Tijdens deze dag is er bij de Natuurpoorten voor jong en oud nog veel meer te beleven. Hier kun je een klimbos bezoeken, meedoen aan een fotoworkshop, een workshop bergwandelen voor beginners volgen of een vaartocht maken. Aanmelden voor de fiets- en wandeltochten kan op www.anwb.nl/lenterondjes


Welke Natuurpoorten zetten de deuren open?
De Natuurpoorten die meedoen zijn: Stayokay in Bergen op Zoom (Boslustweg 1), Kriekeput in de Maashorst (Schaijkseweg 3a, Herpen), de Biesbosch-Vissershang in Hank (Vissershang 2) en Roovertsche Leij in Goirle (Gorps Baantje 1). Vrijwilligers van de ANWB staan klaar om u te verwelkomen.

Begeleide tochten vanaf een van de Natuurpoorten
Wandelt of fietst u liever niet alleen of vindt u het als koppel of gezin ook fijn om met anderen te fietsen: de ANWB vrijwilligers begeleiden om 11.00 uur een fiets- en wandeltocht. Meldt u zich hiervoor aan op de site.

Natuurlijk Iedereen Eropuit!
Kent u iemand in uw omgeving die mobiel beperkt is en die niet kan/wil fietsen of wandelen, neem deze persoon dan mee! U bent beiden welkom op 14 april a.s.

Bij twee Natuurpoorten (Kriekeput en Stayokay) staat een stoel en een kop koffie klaar en wordt om 11.30 uur meer verteld over de natuur in de omgeving van deze Natuurpoorten. Geef dit bij het aanmelden op de site wel apart door dat u de begeleider bent van iemand die mobiel beperkt is!


Kijk voor meer informatie en aanmelden bij een van de Natuurpoorten: www.anwb.nl/lenterondjes

 

without
https://kriekeput.nl/wp-content/themes/maple-1/
https://kriekeput.nl/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/kriekeput.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off